Mi@B@rbie 4ever ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 66 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~ : ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~ : ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~ : Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~ : Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Holla por todos! Uto Dec 16, 2008 1:17 pm | |
| Hollla!Ja sam Marina,zowite me Maky,Bill,Super star ili Emo Girl tako me skoro swi zowu.Imam 11 godina,iz Temerina sam.Obozawam Anahi,Ponchoa,Crisa i Dul.Owaj forum sam ja naprawila i samo ce mo biti nas 4 adminke a znate ko su ako ne ne znate ewo reci cu wam Djela,Maja,Jeca i ja.Nadam se da ce wam se swideti forum. Besito!!!!!! | |
|
~**Robert@ M@j@**~ ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 41 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : Sa Anny u shpingu! ~*WaS HoBi*~ : pliwanje i odbojka ~*HuMoR*~ : hahahahahahahahahahaha ~*NeStO*O*WaMa*~ : Zovem se Maja, imam 12 god i iz ns sam. treniram pliwanje i odbojku. imam simpatiju.LOODA SAM.....sta jos ocete? lol Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Holla por todos! Uto Dec 16, 2008 1:21 pm | |
| Welcome amix na sopstveni forum....i da...NAS chetiri smo ADMOSI! (ja sam Maja...otvorila sam nowu temu~!) | |
|
Broj poruka : 66 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~ : ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~ : ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~ : Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~ : Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Holla por todos! Uto Dec 16, 2008 1:23 pm | |
| Znam da si ti Maja!Hwala na dobrodoslici! | |
|
**Jeca*fan*de*RBD** ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 40 ~*NeStO*O*WaMa*~ : ......................... Datum upisa : 16.12.2008
| |
~*aNny~My~fAiRy*~ ~*WeLcOmE*~
Broj poruka : 50 Godina : 29 ~*LoKaCiJa*~ : ~NeGd DaLeKo Sa AnNy i DuLcE~ ~*WaS HoBi*~ : pewanje,pewanje,jer sam sp0menula pewanje?? ~*HuMoR*~ : xexe... Datum upisa : 17.12.2008
| Naslov: Re: Holla por todos! Sre Dec 17, 2008 3:18 am | |
| | |
|
~**Robert@ M@j@**~ ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 41 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : Sa Anny u shpingu! ~*WaS HoBi*~ : pliwanje i odbojka ~*HuMoR*~ : hahahahahahahahahahaha ~*NeStO*O*WaMa*~ : Zovem se Maja, imam 12 god i iz ns sam. treniram pliwanje i odbojku. imam simpatiju.LOODA SAM.....sta jos ocete? lol Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Holla por todos! Sre Dec 17, 2008 11:44 am | |
| - Mi@B@rbie 4ever ::
- Znam da si ti Maja!Hwala na dobrodoslici!
hehe...NNC bb!! | |
|
| Naslov: Re: Holla por todos! Sre Dec 17, 2008 1:37 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Holla por todos! | |
| |
|