Mi@B@rbie 4ever ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 66 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~ : ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~ : ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~ : Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~ : Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Naj awatar! Uto Dec 16, 2008 3:13 pm | |
| Owde se takmicite za naj awatar
Owako se prijawljuje
Nick: Was awatar: | |
|
LoOdAcHa 4eVeR ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 11 Godina : 29 ~*LoKaCiJa*~ : Sa Sajkom na pusto ostrvu pijemo koktel i uzivamo !!!! ~*WaS HoBi*~ : InTerNeT ~*HuMoR*~ : hahahah ... ~*NeStO*O*WaMa*~ : Pa ja sam looooodacha 100% obozavam da se svadjam ... Sajka i odbojku najvise na svetu volim i tako .... Drustvo obozavam sa svima sam NAJJJ ... sem sa izuzetcima .. Pa ipal ja sam LoOdAcHa ZAUVEK !!! Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Naj awatar! Uto Dec 16, 2008 3:18 pm | |
| Nick : LoOdAcHa 4EvEr AwAtAr : PoBeDjUjEm 100% (SaLiM Se ) ... | |
|
Broj poruka : 66 Godina : 28 ~*LoKaCiJa*~ : ~*EmO 4eVeR*~ ~*WaS HoBi*~ : ~*PeWaNjE,GlUmA,IgRaNjE...*~ ~*HuMoR*~ : ~*XaXaXA*~ ~*NeStO*O*WaMa*~ : Ja sm Marina,glawna adminka.Obozawam Anahi,emo stil,Ponchoa i sto je naj waznije Tokio Hotel obozawam.Nadam se da wam se swidja owaj forum i sta wise da pisem e da owi admini ostali to su moje mawe BFF!!!!!!!!!! ~*AnAhI*GiF*~ : Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Naj awatar! Uto Dec 16, 2008 3:20 pm | |
| Hahaha 100% da EXTRA ti aw ti si prijawljena znas i sama | |
|
LoOdAcHa 4eVeR ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 11 Godina : 29 ~*LoKaCiJa*~ : Sa Sajkom na pusto ostrvu pijemo koktel i uzivamo !!!! ~*WaS HoBi*~ : InTerNeT ~*HuMoR*~ : hahahah ... ~*NeStO*O*WaMa*~ : Pa ja sam looooodacha 100% obozavam da se svadjam ... Sajka i odbojku najvise na svetu volim i tako .... Drustvo obozavam sa svima sam NAJJJ ... sem sa izuzetcima .. Pa ipal ja sam LoOdAcHa ZAUVEK !!! Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Naj awatar! Uto Dec 16, 2008 3:24 pm | |
| Tnx i da ne bi spamovali samo se postavi prijava i svi su prijavljeni !!! Lolim te !!! | |
|
| Naslov: Re: Naj awatar! Uto Dec 16, 2008 3:30 pm | |
| | |
|
**Jeca*fan*de*RBD** ~*AnAhI*AdMiN*~
Broj poruka : 40 ~*NeStO*O*WaMa*~ : ......................... Datum upisa : 16.12.2008
| Naslov: Re: Naj awatar! Sre Dec 17, 2008 3:45 am | |
| Nick:**Jeca*fan*de*RBD** Avatar: izwinite sto je welika slika | |
|